luni, 8 decembrie 2008

Satanistul 2.0

am aflat ca orice satanist care se respecta trebuie sa sa-si mentina un anumit standard. tortul de ziua lui e negru (de ciocolata nu ca a cazut pe jos) si decorat cu frisca, decorat in forma de pentagrama evident ( probabil parintilor le-a zis ca tine cu steaua sau ceva de genu ca sa nu-l eviscereze in pur stil crestin :)) ). tortul ca tortul dar cand vine vorba sa afle si satanistii pe care nu-i cunosti ca si tu faci parte din cultul lor ce faci? simplu! iti comanzi pentagrama sa o pui pe farul de la motor. dar daca nu se prind??? atunci trebuie luate masuri!!! cauti o persoana priceputa la desen si cu un aerograf. de ce? pentru ca aceasta persoana iti va face cartea de vizita satanica. cum? o va picta pe lilith ( la intrebarea cine e asta ne-a raspuns ca este sotia lui satan; cand l-am intrebat de unde stie, ne-a trimis sa mai citim si noi carti oculte ) pe rezervorul "motorului" din dotare.
P.S. : Lilith (daca am scris corect sau daca nu putin ma intereseaza ... pardon, chiar nu ma intereseaza) are nume de tiganca. Urmeaza sa aflu ca si pe necuratul il mai cheama "Giany" si povestea e clara (se explica de unde necuratul cand vine vorba de satan).

7 comentarii:

Anonim spunea...

e la moda satanismul asta. ca si emo de altfel

Cristi spunea...

cam la moda sincer dar cred ca incepe sa se vindece :))

Anonim spunea...

crezi? :D daca ai gasit vreun remediu sa-mi spui si mie k am destui in oras :))

Cristi spunea...

da, axista remediu. o "gajica" care l-a adus la normal sau cel putin asa pare:)))))

Cristi spunea...

exista voiam sa zic

Anonim spunea...

=)) ce patetic. la cum isi etaleaza "muschii" satanistii astia, si nu-si dau seama ce ghei sunt ei cu satana lor :)) se pare ca tot femeile castiga. foarte tare

Cristi spunea...

true, true
nu vreau sa aflu ce patea daca afla maica-sa cu ce se ocupa omul =))